Archery Tag Bedrijfsuitje

“Raise, Aim & Shoot!”

Archery Tag Bedrijfsuitje

Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met Archery Tag. Archery Tag is een combinatie tussen paintball en trefbal, alleen dan met pijl en boog. 

Zodra het startschot klink begint de battle! Schiet jij je collega’s af of kies je er voor om het target te raken en gaan jullie als winnaars naar huis?

In het kort

  • In elke plaats mogelijk
  • Meer dan 500 binnen- en buitenlocaties
  • De activiteit duurt één uur
  • Minimale afname 8 sets (advies is 1 set per 2 personen)
  • Geheel verzorgd door een instructeur
  • Vanaf € 15,- per persoon

Locatie

Wij komen op alle plaatsen in heel Nederland

Archery Tag kan gespeeld worden in jullie eigen gewenste plaats. We hebben meer dan 500 binnen- en buitenlocaties door heel Nederland, waardoor er altijd een geschikte plek bij jullie om de hoek is. 

Uitgebreide omschrijving

Pijlen naar achter, mikken en schieten! Beschikt u over de krachten van Robin Hood? Versla samen met het team je collega’s door ze af te schieten of alle doelen te raken. Archery tag is de spannendere variant van een potje trefbal. 

Archery tag is een spel dat wordt gespeeld met pijl en boog. Wordt u geraakt door een pijl, dan raak u niet gewond. Er wordt namelijk gespeeld met veiligheidspijlen. Dit zijn pijlen met een plastic dop aan de punt. Daarnaast draagt u een masker zodat uw gezicht wordt beschermd.

Een clinic met instructeurs duurt 1 uur en tijdens de game zijn er verschillende oefeningen en spel vormen. Werk in een team samen of ga alleen voor de winst. Of is jouw strategie alle doelen omschieten?

Archery tag is geschikt voor groepen van jong (vanaf 8 jaar) tot oud! Het spel kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met archery tag. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles! 

Afgelopen weekend Archery Tag gespeeld tijdens ons jaarlijkse bedrijfsuitje! Ik heb mijn collega’s nog nooit zo hard zien rennen! Het was echt top! 
K.Vermeer

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten 

Archery tag

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Archery Tag

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?