Beat the box

”Escaperoom op eigen locatie”

Beat The Box 

Beat The Box staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en plezier. Een unieke ervaring op iedere gewenste locatie!

Zodra de tijd begint te tikken stroomt de adrenaline door het lichaam en begint de strijd om de box te openen. Welk team lukt het om als eerste de box te openen en de inhoud van de kluis te bemachtigen?
TIP: Bekijk het filmpje voor een impressie!

In het kort

  • In elke plaats mogelijk
  • De activiteit duurt ongeveer 75 minuten
  • Vanaf 8 personen tot 240 personen tegelijk
  • Inclusief instructeur in stijl van het thema
  • Prijs voor winnende team
  • Vanaf € 20,- per persoon

Tot ... personen

Uitgebreide omschrijving

Er is een klimaataanslag gepleegd. Terroristen hebben met drones elektronen afgevuurd in de lucht waardoor alle wolken gaan samenklonteren. Er ontstaat nu een enorme donkere wolk boven Nederland waaruit non-stop regen blijft komen.

David heeft een tegenformule ontwikkeld en stond op het punt de meteorologische cocktail de lucht in te schieten. Hij werd echter geraakt door de bliksem en heeft het experiment helaas niet af kunnen maken. Gelukkig is er in het laboratorium een box aanwezig met alle bevindingen om het experiment opnieuw uit te voeren.

Jullie hulp is nodig om David’s tegenformule te maken om zo Nederland van een watersnoodsramp te redden!

Ons spel ‘Beat The Box’ staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en vooral heel veel plezier. Beat The Box biedt een unieke ervaring op iedere gewenste locatie! 

Het spel start als de grote tijdsklok begint te tikken. Elk team van vier t/m zes personen begint bij een box. Samen moeten de teamgenoten de eerste code kraken om de box te openen. Uit de box komen vier koffers met daarop sloten. In elke koffer zitten opdrachten en raadsels om de volgende koffer te openen. Er zitten allemaal leuke attributen en opdrachten in de koffers zoals geheimschriften ontcijferen met blacklight, mysterieuze boodschappen beluisteren op een cassettebandje en een echte scheikundige proef! Gebruik elkaars kwaliteiten om zo snel mogelijk te zijn.

Het team dat als eerste de meteorologische cocktail heeft gemaakt en als eerste de eindkluis weet te openen heeft gewonnen!

Ben jij op zoek naar 75 minuten spanning op een leuke manier? Wil jij met jouw zelf samengestelde team Nederland redden? Wil jij veel plezier beleven en de samenwerking met je leuke groep vrienden, familie, collega’s, klasgenoten en/of teamgenoten verbeteren? Twijfel dan niet en ga de nieuwe spannende uitdaging bij ons aan! 

Het is ook mogelijk om de boxen geheel op maat voor jullie te maken. 

 

Locatie

Beat The Box kan gespeeld worden bij jullie op locatie, bijvoorbeeld op kantoor of in de (sport)kantine. Het enige wat nodig is zijn (sta)tafels.

Escape room op maat/op locatie SER congres escape game

Winner takes it all! 

Het winnende team kan natuurlijk niet met lege handen naar huis. Daarom is onze standaardprijs een zakje met lekkere chocolaatjes. Op aanvraag kunnen wij natuurlijk ook een andere prijs naar keuze klaarzetten voor het winnende team!

Vermeld dit bij uw aanvraag.

Escape room prijs

Onze standaardprijs: zakje met chocolaatjes.

Escape room prijs

Prijs naar keuze!

Google recensies

4.9 Sterren - Gebaseerd op 46 recensies

‘Mobiele Escape Room’ op maat maken 

Naast David’s meteorologische cocktail kunnen wij ook voor uw eigen bedrijf of andere gelegenheid een mobiele Escape Room op maat laten maken. Helemaal in stijl van uw eigen bedrijf gaan jullie met elkaar in samenwerking in teams om de uitdagingen, raadsels en puzzels op te lossen in een zo snel mogelijke tijd! Interesse in een op maat gemaakte Escape Room op locatie? Klik hier voor meer informatie!

Escaperoom op maat SER ondernemingsraad en medezeggenschap samenwerken

Benieuwd naar wat wij al op maat hebben gemaakt? Hieronder ziet u een overzicht:

Escape Room op maat voor Wessels Vakbouwers B.V. 

Met een Escape Room op maat gemaakt, kon het feest beginnen bij Wessels Vakbouwers B.V.! Het bedrijf viert in 2019 haar 50-jarige jubileum en wil naast een groot evenement een activiteit die mooi aansluit bij de geschiedenis van de organisatie en dat is gelukt!

Met de gepersonaliseerde Beat The Box versie á la Wessels Vakbouwers B.V. is er een onvergetelijke dag van gemaakt. Een combinatie van spanning en samenwerking zorgde voor een uniek bedrijfsuitje.

Escape room verhaallijn op maat maken

Escape Room op maat voor FrieslandCampina

Tijdens de interne ‘WIN WIN’ campagneweek bij FrieslandCampina kon de kers op de taart worden gezet door middel van een Escape Room op maat! Helemaal in teken van de campagneweek werd er een leuk, maar vooral spannend verhaallijn opgesteld. Dit bedrijfsuitje op locatie was de ideale manier om het ‘win win-gevoel’ te ervaren. Het werden drie spannende dagen volop uitdagingen!

Escaperoom op maat eigen ontwerp

Escape Room op maat voor de SER

Een op Escape Room op maat in het thema van ‘Medezeggenschap door en met jongeren’! De Commissie Bevordering Medezeggenschap (CBM) van de Sociaal Economische Raad in Den Haag had de wens om hiervan een leuk bedrijfsuitje te maken en dat is gelukt! Deze Escape Room was onderdeel van het CBM-congres en duurde ongeveer 75 minuten. Het werd een samensmelting van medezeggenschap, betrokken (jonge) congresdeelnemers, nieuwe samenwerkingen, spanning en plezier!

Escape room op maat/op locatie SER congres escape game

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?