Bubble voetbal sportdag op school

“Minimum Rules, Maximum Fun!”

Bubble voetbal op school

Bubble voetbal is meer dan alleen een potje voetbal. Het is een activiteit waarbij grenzen worden opgezocht. Plezier gegarandeerd tijdens dit fantastische spel!

Samenwerken en doorzetten gaan boven techniek en voetbaltalent. Gooi jij je klasgenoot spectaculair omver om vervolgens het winnende doelpunt te maken en daarmee de held van school te worden? 

In het kort

  • Op elke school in Nederland mogelijk
  • De activiteit duurt één uur
  • Vanaf 8 personen en maximaal 200
  • Geheel verzorgd door een instructeur
  • Extra scherpe prijzen voor scholen

Locatie

Wij komen op alle scholen in heel Nederland

Bubble voetbal sportdag op school kan ook gespeeld worden bij jullie op school. In de aula of op het buitenterrein, het is allemaal mogelijk! 

Uitgebreide omschrijving

Beleef nu hèt potje voetbal van dit moment! Ga de strijd aan met al je klasgenootjes of strijd met verschillende klassen tegen elkaar! Maak voor eens en altijd uit wie de beste zijn. Een potje voetbal zoals je het nog nooit hebt meegemaakt. Dat komt omdat de wedstrijd weinig regels kent. Hijs jezelf in de opgeblazen bal, maak een sprintje, beuk al je klasgenoten tegen de grond en probeer te scoren zoals bij normaal voetbal. Het mooiste aan dit spel is dat dit geen pijn doet. Dat komt doordat u zich bevindt in een grote, doorzichtige bubbel dat wel tegen een stootje kan.

Bubble voetbal sportdag op school is geschikt voor groepen van jong (vanaf 8 jaar) en oud, iedereen kan mee doen (zelfs de juffen en meesters)! Bubble voetbal kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met het bubble voetbal. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles!

Koprollen maken en tegen elkaar aanspringen, dat zijn toch wel de favoriete acties van kinderen bij het bubble voetbal. Bubble voetballen met een sportdag op school is gegarandeerd één groot feest! Een koprol estafette, bumper voetbal of gewoon lekker rollen; Niets moet, Alles mag!

 

Alle kinderen vonden het heel erg leuk, sommige vragen zelfs of we het niet tijdens de gymlessen weer mogen doen! 
B. Nieuwkoop

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?