Bubble voetbal

“Minimum Rules, Maximum Fun!”

Bubble voetbal

Bubble voetbal is meer dan alleen een potje voetbal. Het is een activiteit waarbij grenzen worden opgezocht. Plezier gegarandeerd tijdens dit fantastische spel!

Samenwerken en doorzetten gaan boven techniek en voetbaltalent. Gooi jij de tegenstander spectaculair omver om vervolgens het winnende doelpunt te maken?

In het kort

  • In elke plaats mogelijk
  • Meer dan 500 binnen- en buitenlocaties
  • De activiteit duurt één uur
  • Geheel verzorgd door een instructeur
  • Vanaf 8 bubbels te huren (advies om per twee personen 1 bubbel te huren)
  • Vanaf € 15,- per persoon

Locatie

Wij komen op alle plaatsen in heel Nederland

Bubble voetbal kan gespeeld worden in jullie eigen gewenste plaats. We hebben meer dan 500 binnen- en buitenlocaties door heel Nederland, waardoor er altijd een geschikte plek bij jullie om de hoek is. 

Uitgebreide omschrijving

Beleef nu hèt potje voetbal van dit moment! Ga de strijd aan met vrienden, familie en/of collega’s! Maak voor eens en altijd uit wie de beste zijn. Een potje voetbal zoals je het nog nooit heeft meegemaakt. Dat komt omdat de wedstrijd weinig regels kent. Hijs jezelf in de opgeblazen bal, maak een sprintje, beuk al je tegenstanders tegen de grond en probeer te scoren zoals bij normaal voetbal. Het mooiste aan dit spel is dat dit geen pijn doet. Dat komt doordat je het spel doorbrengt in een grote, doorzichtige bubbel die wel tegen een stootje kan.

Bubble voetbal is geschikt voor groepen van jong (vanaf 8 jaar) en oud, iedereen kan mee doen! Bubble voetbal kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met het bubble voetbal. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles!

Koprollen maken en tegen elkaar aanspringen, dat zijn toch wel de favoriete acties van kinderen bij het bubble voetbal. Bubble voetballen met een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of sportdag op school is gegarandeerd één groot feest! Een koprol estafette, bumper voetbal of gewoon lekker rollen; Niets moet, Alles mag!

 

Goed contact gehad, organisatie was goed en de uitvoering was excellent! Complimenten en hopelijk tot volgend jaar!
A. Hoseini

Studentenvereniging VUmc

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?