Bubble voetbal bedrijfsuitje

“Minimum Rules, Maximum Fun!”

Bubble voetbal bedrijfsuitje

Bubble voetbal is meer dan alleen een potje voetbal. Het is een activiteit waarbij grenzen worden opgezocht. Plezier gegarandeerd tijdens dit fantastische spel!

Samenwerken en doorzetten gaan boven techniek en voetbaltalent. Gooi jij je collega spectaculair omver om vervolgens het winnende doelpunt te maken?

In het kort

  • Spectaculaire activiteit voor je bedrijfsfeest
  • In elke plaats mogelijk
  • Meer dan 500 binnen- en buitenlocaties
  • De activiteit duurt één uur
  • Vanaf 8 personen en maximaal 200
  • Geheel verzorgd door een instructeur
  • Vanaf € 20,- per persoon

Locatie

Wij komen op alle plaatsen in heel Nederland

Bubble voetbal bedrijfsuitje kan gespeeld worden in jullie eigen gewenste plaats. We hebben meer dan 500 binnen- en buitenlocaties door heel Nederland, waardoor er altijd een geschikte plek bij jullie om de hoek is. 

Uitgebreide omschrijving

Beleef nu hèt potje voetbal van dit moment! Ga de strijd aan met al je collega’s! Maak voor eens en altijd uit wie de beste zijn. Een potje voetbal zoals u het nog nooit heeft meegemaakt. Dat komt omdat de wedstrijd weinig regels kent. Hijs uzelf in de opgeblazen bal, maak een sprintje, beuk al uw collega’s tegen de grond en probeer te scoren zoals bij normaal voetbal. Het mooiste aan dit spel is dat dit geen pijn doet. Dat komt doordat u zich bevindt in een grote, doorzichtige bubbel dat wel tegen een stootje kan.

Bubble voetbal bedrijfsuitje is geschikt voor groepen van jong en oud, iedereen kan mee doen! Bubble voetbal kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met het bubble voetbal. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles!

Naast het reguliere potje bubble voetbal, is elkaar uitgebreid beuken, op de kop proberen te gooien en samenzwering tegen één collega volledig toegestaan! Wordt u de bubble voetbal koning van het bedrijf? Deze activiteit is tevens erg handig voor teambuilding. Samenwerken staat namelijk hoog in het vaandel bij deze activiteit! 

 

Onze jaarlijkse bedrijfsbarbecue gevierd met bubble voetbal als side activiteit. Het was erg leuk om je collega’s op de kop te beuken! Wij zien jullie volgend jaar weer! 
W. Kaandorp

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?