Bubble voetbal kinderfeestje

“Minimum Rules, Maximum Fun!”

Bubble voetbal kinderfeestje

Bubble voetbal is meer dan alleen een potje voetbal tijdens een kinderfeestje. Het is een activiteit waarbij grenzen worden opgezocht. Plezier gegarandeerd tijdens dit fantastische spel!

Samenwerken en doorzetten gaan boven techniek en voetbaltalent. Gooi jij de tegenstander spectaculair omver en scoor je het winnende doelpunt? Dan word jij sowieso de held van dit kinderfeestje! 

In het kort

  • In elke plaats mogelijk
  • Meer dan 500 binnen- en buitenlocaties
  • De activiteit duurt één uur
  • Geheel verzorgd door een instructeur
  • Minimale afname is 8 bubbels
  • Vanaf € 15,- per persoon

Locatie

Wij komen op alle plaatsen in heel Nederland

Bubble voetbal kan gespeeld worden in jullie eigen gewenste plaats. We hebben meer dan 500 binnen- en buitenlocaties door heel Nederland, waardoor er altijd een geschikte plek bij jullie om de hoek is. 

Uitgebreide omschrijving

Beleef nu hèt potje voetbal van dit moment! Ga de strijd aan met al je vriendjes en maak voor eens en altijd uit wie de beste zijn. Een potje voetbal zoals kinderen het nog nooit hebben meegemaakt, dat komt omdat de wedstrijd weinig regels kent. Hijs je in de opgeblazen bal, maak een sprintje,  beuk je vriendje of vriendinnetje tegen de grond en probeer te scoren zoals bij normaal voetbal. Het mooiste aan dit spel is dat dit geen pijn doet. Dat komt omdat je je bevindt in een grote, doorzichtige bubbel dat wel tegen een stootje kan.

Bubble voetbal is de ultieme activiteit tijdens een kinderfeestje! Het kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met het bubble voetbal. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles!

Koprollen maken en tegen elkaar aanspringen, dat zijn toch wel de favoriete acties van kinderen bij het bubble voetbal. Bubble voetballen met een kinderfeestje wordt gegarandeerd één groot feest! Een koprol estafette, bumper voetbal of gewoon lekker rollen; Niets moet, Alles mag! Door de hoge intensiteit van deze activiteit kunnen de kinderen hun energie hier volledig in kwijt! 

Bubble voetbal is te spelen vanaf 8 jaar.

 

Een super partijtje voor mijn jarige zoon gehad! Alles was goed geregeld en alle kinderen vonden het erg leuk om te doen! 
D. Van der Werff

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?