Bubble voetbal vrijgezellenfeest

“Minimum Rules, Maximum Fun!”

Bubble voetbal vrijgezellenfeest

Bubble voetbal is meer dan alleen een potje voetbal. Het is een activiteit waarbij grenzen worden opgezocht, ideaal voor een vrijgezellenfeest! Plezier gegarandeerd tijdens dit fantastische spel!

Samenwerken en doorzetten gaan boven techniek en voetbaltalent. Beuk jij de vrijgezel spectaculair omver om vervolgens het winnende doelpunt te maken?

In het kort

  • Een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest
  • In elke plaats mogelijk
  • Meer dan 500 binnen- en buitenlocaties
  • De activiteit duurt één uur
  • Vanaf 8 personen en maximaal 200
  • Geheel verzorgd door een instructeur
  • Vanaf € 20,- per persoon

Locatie

Wij komen op alle plaatsen in heel Nederland

Bubble voetbal kan gespeeld worden in jullie eigen gewenste plaats. We hebben meer dan 500 binnen- en buitenlocaties door heel Nederland, waardoor er altijd een geschikte plek bij de vrijgezel om de hoek is. 

Uitgebreide omschrijving

Beleef nu hèt potje voetbal van dit moment en ga de strijd aan met vrienden of vriendinnen. Maak voor eens en altijd uit wie de beste zijn van de groep. Een potje voetbal zoals u het nog nooit heeft meegemaakt. Dat komt omdat de wedstrijd weinig regels kent. Hijs uzelf in de opgeblazen bal, maak een sprintje, beuk al uw tegenstanders tegen de grond en probeer te scoren zoals bij normaal voetbal. Het mooiste aan dit spel is dat dit geen pijn doet. Dat komt doordat u zich bevindt in een grote, doorzichtige bubbel dat wel tegen een stootje kan. Dit kan uiteraard volledig worden uitgetest op de vrijgezel in kwestie. 

Deze ludieke activiteit kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met het bubble voetbal. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles!

Koprollen maken en tegen elkaar aanspringen, dat zijn toch wel de favoriete acties van kinderen bij het bubble voetbal. Bubble voetballen met een vrijgezellenfeest is gegarandeerd één groot feest! Een koprol estafette, bumper voetbal of gewoon lekker rollen; Niets moet, Alles mag! 

Bij het bubble voetbal vrijgezellenfeest worden er extra spelelementen toegevoegd wat de wereld van de vrijgezel op zijn kop zal zetten, letterlijk! 

 

Op een regenachtige dag gebubblevoetbald tijdens mijn vrijgezellenfeest. Het mocht de pret niet drukken, want ik heb voor de volle 100% genoten, heerlijk sport-spel! 

Y. Bolwerken

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?