+31 6 22 36 47 38 info@event-world.nl

Dart voetbal

“Kick, Score, 180 & Win!”

Dart voetbal

ONE HUNDERD EIGHTY! Dit hoort u als iemand de maximale score scoort, namelijk drie keer achter elkaar de triple twintig. Dit kan alleen bij dart voetbal als iemand dezelfde precisie heeft als Raymond van Barneveld of Michael van Gerwen. Verras uw tegenstanders door met deze game te winnen met een nine-darter!

Bij Event World is het zelfs mogelijk om de game om te vormen tot Dart Golf. De game wordt dan gespeeld met golfclubs in plaats van dat er tegen de bal getrapt wordt. Wilt u de score zelf bijhouden? Download dan deze handige app, IOS en Android.

Dart voetbal is geschikt voor iedereen, van grote tot kleine groepen. Het spel kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit, met het dart bord inclusief blower en ballen. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met dart voetbal. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles! Neem hier contact met ons op.

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Dart voetbal

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Dart voetbal
× Hoe kunnen we je helpen?