+31 6 22 36 47 38 info@event-world.nl

Flyboarden

“Fly, Dive & Swim, Like a Dolphin!”

Flyboarden

Flyboarden is uniek binnen de extreme watersports. De sport is voor iedereen (vanaf 12 jaar) te beoefenen, ongeacht fit de persoon is. Stap in de schoenen van het flyboard en vlieg metershoog de lucht in. Ervaar hoe het is om dezelfde vrijheid te hebben als een vogel. Duik vervolgens het water in en beleef hoe het is om een dolfijn te zijn.

Event World biedt flyboard lessen aan vanaf 15 minuten (per persoon). De tijd is exclusief instructie en omkleden. Leren flyboarden is niet moeilijk en er is gegarandeerd succes in 20 minuten! Als de techniek onder de knie is dan ervaart u alle mogelijkheden van het flyboard. De instructie vooraf zal gegeven worden door gecertificeerde instructeurs en Event World zorgt ook voor de benodigde materialen. Het enige wat u nog mee moet nemen is: zwemkleding voor onder uw het wetsuit, slippers en uw handdoek!

U kunt ook kiezen voor de extra optie professionele foto’s en een video van uw flyboard ervaring.

  • €7,50 Foto’s (de 10 leukste foto’s)
  • €20,- Video (special-effect video van 1,5 minuut)
  • €25,- Foto en video

 

“We hadden een teamuitje met 12 personen. Iedereen vond het fantastisch! Na een duidelijke, korte instructie gingen er steeds 2 personen tegelijk het water in. We waren allemaal in staat binnen 5 minuten te ‘vliegen’. 20 minuten per persoon is echt prima. Wij haalden drankjes bij het naastgelegen paviljoen zodat we gezellig naar elkaar konden kijken vanaf de steiger. Duidelijke communicatie vooraf, goed materiaal, vriendelijke, behulpzame en professionele begeleiding, goede omkleedmogelijkheid in tent. Niets op aan te merken. Wij hebben een onvergetelijke middag gehad. Dank FlyBoardWorld team.”

Silvia K.

FLyboarden

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Flyboarden