Flyboarden

“Fly, Dive & Swim, Like a Dolphin!”

Let op! Sinds 2024 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie. Je kunt nu flyboarden bij ons in Alphen aan den Rijn aan de zegerplas. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze nieuwe plek, waar je kunt genieten van gave watersporten omringd door prachtige natuur!

 

Flyboarden

Een van de meest spectaculaire watersporten die er is! Vlieg hoog in de lucht als een vogel, maak een duikvlucht en zwem vervolgens als een dolfijn. 

Plezier en een adrenaline kick gegarandeerd tijdens deze extreme sport! Durf jij het aan? 

In het kort

  • Vaste flyboardlocatie in Alphen aan den Rijn
  • Ook mogelijk bij u in de omgeving
  • 15 minuten durende sessie p.p.
  • Minimale afname 2 uur
  • Meerdere flyboards mogelijk
  • Fotorapportage gemaakt vanaf de
    waterscooter bij te boeken
  • Gegarandeerd fun!

Locatie

Onze vaste locatie van het flyboarden is in Alphen aan den Rijn. Hier ligt de Zegerplas waar onze flyboards liggen te wachten op jou! Er is een restaurant gelegen aan de plas waar u nog gezellig een hapje en een drankje kan nuttigen.

Het is ook mogelijk om te flyboarden bij u in de omgeving, neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Uitgebreide omschrijving

Flyboarden is uniek binnen de extreme watersports. De sport is voor iedereen (vanaf 12 jaar) te beoefenen, ongeacht hoe fit de persoon is. Stap in de schoenen van het flyboard en vlieg metershoog de lucht in. Ervaar hoe het is om dezelfde vrijheid te hebben als een vogel. Duik vervolgens het water in en beleef hoe het is om een dolfijn te zijn.

Event World biedt flyboardlessen aan van 15 minuten (per persoon). De tijd is exclusief instructie en omkleden. Leren flyboarden is niet moeilijk en er is gegarandeerd succes in 15 minuten! Als de techniek onder de knie is dan ervaart u alle mogelijkheden van het flyboard. De instructie vooraf zal gegeven worden door gecertificeerde instructeurs en Event World zorgt ook voor de benodigde materialen. Het enige wat u nog mee moet nemen is: zwemkleding voor onder uw het wetsuit, slippers en uw handdoek!

U kunt ook kiezen voor de extra optie professionele foto’s van uw flyboard ervaring. Vraag naar de mogelijkheden! Daarnaast geven wij ook gehele shows op de flyboards. Hierbij kunnen wij een spectaculaire act toevoegen aan uw evenement. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden.

“We hadden een teamuitje met 12 personen. Iedereen vond het fantastisch! Na een duidelijke, korte instructie gingen er steeds 2 personen tegelijk het water in. We waren allemaal in staat binnen 5 minuten te ‘vliegen’. 15 minuten per persoon is echt prima. Wij haalden drankjes bij het naastgelegen paviljoen zodat we gezellig naar elkaar konden kijken vanaf de steiger. Duidelijke communicatie vooraf, goed materiaal, vriendelijke, behulpzame en professionele begeleiding, goede omkleedmogelijkheid in tent. Niets op aan te merken. Wij hebben een onvergetelijke middag gehad. Dank FlyBoardWorld team.”

Silvia K.

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten 

FLyboarden

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Flyboarden

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?