Bedrijfsfeest op eigen locatie

Een bedrijfsfeest op eigen locatie? Ontdek de magie van onze personeelsfeesten op eigen locatie en creëer een onvergetelijke ervaring voor jullie team. Event World speelt volledig in op jullie wensen en het budget. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk de activiteitenNeem direct contact op

Een bedrijfsfeest op eigen locatie biedt een uitstekende gelegenheid om de teamgeest te versterken en de onderlinge banden te verdiepen. Door een feestelijke sfeer te creëren op je eigen locatie, kunnen medewerkers ontspannen, plezier hebben en elkaar buiten de werkomgeving beter leren kennen. Dit draagt bij aan het bevorderen van de samenwerking en het teamgevoel binnen je bedrijf.

Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos, waarbij Event World inspeelt op jullie wensen en budget voor een onvergetelijk personeelsfeest op eigen locatie.

Bedrijfsfeest - Escape Room

Een onvergetelijk bedrijfsfeest op eigen locatie, bouwen aan blijvende herinneringen!

Bedrijfsfeest op locatie - Barbecue

De voordelen van bedrijfsfeesten op eigen locatie

Het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie biedt het voordeel van vertrouwdheid en gemak. Geen gedoe met het zoeken naar externe locaties of het regelen van vervoer. Jouw team kan ontspannen en genieten van het feest zonder zich zorgen te hoeven maken over logistiek. Verder kan het organiseren van personeelsfeesten op eigen locatie aanzienlijke kostenbesparend zijn. Er zijn geen huurkosten voor externe locaties en je kunt je budget volledig benutten voor de ervaring en activiteiten die je wilt bieden aan je team. Hierbij denkt Event World graag met jullie mee en zijn de mogelijkheden eindeloos! Daarnaast is het interessant voor jullie bedrijf om de werkkostenregeling erbij te halen.

Bedrijfsfeest plezier
Meest geboekte activiteiten
Dart Voetbal

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson draait om doorzettings-vermogen, kennis en sportiviteit. Ga de strijd aan met uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale!

Bumperballen amsterdam

Bubble voetbal

Beuk je team naar de overwinning met het meest asociale potje ooit. De zachte bubble voetballen van Event World laten je beuken en salto’s maken zonder pijn en angst!

Archery Tag Nederland

Archery Tag

Schuilt in jullie een Robin Hood? Speel achery tag bij ons. De instructeurs van Event World weten gave spelvormen. Speel trefbal met pijl en boog en schiet uw team naar de overwinning.

Dart Voetbal

Beat The Box

Het spel Beat The Box staat in het teken van samenwerking en plezier. Versla met jouw team de vijand en redt de wereld! Je krijgt 75 minuten de tijd om met jouw team de raadsels en puzzels op te lossen. Wees sneller dan je tegenstander en win!

Flyboarden

Flyboarden

De unieke extreme watersport voor iedereen. Bij ons kunt u met het flyboard metershoog vliegen en duiken in het water. Wees een echte dolfijn en laat al uw kunsten zien!

Kortom,

organiseer nu jullie bedrijfsfeest op eigen locatie en geniet van alle voordelen die het met zich meebrengt. Geef je team een onvergetelijke ervaring die hen dichter bij elkaar brengt en de bedrijfscultuur versterkt. Samen bouwen we aan een feest op eigen locatie dat nog lang zal worden herinnerd! Event World helpt graag mee aan een onvergetelijk personeelsfeest op eigen locatie voor jullie bedrijf!

Neem direct contact op of vraag een offerte aan
Onze klanten
RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?