Escape Room op maat

FrieslandCampina | WIN WIN week | Escapegame

Escape Room op maat voor FrieslandCampina

Tijdens de interne ‘WIN WIN’ campagneweek bij FrieslandCampina kon de kers op de taart worden gezet door middel van een Escape Room op maat! Helemaal in teken van de campagneweek werd er een leuk, maar vooral spannend verhaallijn opgesteld. Dit bedrijfsuitje op locatie was de ideale manier om het ‘win win-gevoel’ te ervaren. Het werden drie spannende dagen volop uitdagingen!

Escape Room op maat – In het kort

  • Amersfoort – op locatie
  • De activiteit duurde ongeveer 60 minuten
  • 3 dagen lang, 6 rondes per dag
  • 80 personen
  • Inclusief instructeur verkleed als boerin
  • Onderdeel van de ‘WIN WIN week’
  • Nederlands- en Engelstalig

 

Escaperoom op maat eigen ontwerp

Uitgebreide omschrijving Beat The Box | Escape room op maat

Ons spel ‘Beat The Box’ staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en vooral heel veel plezier. Beat The Box biedt een unieke ervaring op iedere gewenste locatie! Bekijk de video voor een goede indruk!

Het spel start als de grote tijdsklok begint te tikken. Elk team van vier t/m zes personen begint bij een box. Samen moeten de teamgenoten de eerste code kraken om de box te openen. Uit de box komen vier koffers met daarop sloten. In elke koffer zitten opdrachten en raadsels om de volgende koffer te openen. Gebruik elkaars kwaliteiten om zo snel mogelijk te zijn.

Bij Beat The Box op maat ontwerpen we een versie speciaal voor jullie organisatie.

We schrijven een verhaallijn waarvan in elke koffer een stukje van terug komt. De spelers worden nieuwsgierig gemaakt en krijgen de indruk dat zíj nodig zijn voor het oplossen van de box.

De opdrachten worden ontworpen op basis van de verhaallijn. De opdrachten ondersteunen het verhaal, waardoor elementen visueel en interactief worden (één plaatje zegt meer dan duizend worden). Doordat de opdrachten op het verhaal zijn afgestemd zijn deelnemers meer betrokken en blijft de boodschap van het verhaal nóg beter hangen.

Ben jij op zoek naar 75 minuten spanning op een leuke manier? Willen jullie de organisatie een persoonlijke boodschap meegeven? Wil jij veel plezier beleven en de samenwerking met je leuke groep vrienden, collega’s, congresdeelnemers of teamgenoten verbeteren?

Twijfel dan niet en ga de nieuwe spannende uitdaging bij ons aan!

FrieslandCampina

Escape Room op maat – Beat The Box

Casus: Een zuivelfabrikant merkt dat het een grote klant, die een nieuw product wil laten produceren, dreigt te verliezen aan de concurrent met betere duurzame oplossingen. Kunnen de spelers de relatie herstellen en daarmee een win-win situatie creëren om de samenwerking voor te zetten om het nieuwe product te produceren?

Wij creerden:

Als de medewerkers deze klant niet weet te behouden betekend dit de ondergang voor FrieslandCampina! Na deze heftige intro werd de tijd gestart. Was dit op gewoon boerenverstand of toch ‘out of the box’?

De deelnemers, alle medewerkers, vertegenwoordigen diverse afdelingen van de (internationale)organisatie. Dus zowel in het Nederlands als in het Engels werd dit spel gespeeld. Welke groep werd na 3 dagen de winnaar?

Heeft u interesse gekregen naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Voor meer informatie klik de link hier!

Bekijk ook deze voorbeelden!

Escape room op maat/op locatie SER congres escape game

Het Sociaal Economisch Raad (SER)

Escape room verhaallijn op maat maken

Wessels Vakbouwers B.V.

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur!

Escape Room op maat | Beat The Box

Event World maakt Escape Rooms op maat en op locatie!

Bumperballen
× Hoe kan ik je helpen?