Escape room op maat

SER | CBM Congres | Beat the box

Escape Room op maat voor de SER

Een op Escape Room op maat in het thema van ‘Medezeggenschap door en met jongeren’! De Commissie Bevordering Medezeggenschap (CBM) van de Sociaal Economische Raad in Den Haag had de wens om hiervan een leuk bedrijfsuitje te maken en dat is gelukt! Deze Escape Room was onderdeel van het CBM-congres en duurde ongeveer 75 minuten. Het werd een samensmelting van medezeggenschap, betrokken (jonge) congresdeelnemers, nieuwe samenwerkingen, spanning en plezier!

Escape Room op maat – In het kort

  • Den Haag
  • De activiteit duurde ongeveer 75 minuten
  • 80 personen tegelijk
  • inclusief instructeur
  • Programmaonderdeel van het CBM congres

Deze versie is ook aan te vragen als Beat The Box activiteit, speciaal voor mensen geïnteresseerd in medezeggenschap!

Escape room op maat/op locatie SER congres escape game

Uitgebreide omschrijving Beat The Box | Escape room op maat

Ons spel ‘Beat The Box’ staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en vooral heel veel plezier. Beat The Box biedt een unieke ervaring op iedere gewenste locatie! Bekijk de video voor een goede indruk!

Het spel start als de grote tijdsklok begint te tikken. Elk team van vier t/m zes personen begint bij een box. Samen moeten de teamgenoten de eerste code kraken om de box te openen. Uit de box komen vier koffers met daarop sloten. In elke koffer zitten opdrachten en raadsels om de volgende koffer te openen. Gebruik elkaars kwaliteiten om zo snel mogelijk te zijn.

Bij Beat The Box op maat ontwerpen we een versie speciaal voor jullie organisatie.

We schrijven een verhaallijn waarvan in elke koffer een stukje van terug komt. De spelers worden nieuwsgierig gemaakt en krijgen de indruk dat zíj nodig zijn voor het oplossen van de box.

De opdrachten worden ontworpen op basis van de verhaallijn. De opdrachten ondersteunen het verhaal, waardoor elementen visueel en interactief worden (één plaatje zegt meer dan duizend worden). Doordat de opdrachten op het verhaal zijn afgestemd zijn deelnemers meer betrokken en blijft de boodschap van het verhaal nóg beter hangen.

Ben jij op zoek naar 75 minuten spanning op een leuke manier? Willen jullie de organisatie een persoonlijke boodschap meegeven? Wil jij veel plezier beleven en de samenwerking met je leuke groep vrienden, collega’s, congresdeelnemers of teamgenoten verbeteren?

Twijfel dan niet en ga de nieuwe spannende uitdaging bij ons aan!

Sociaal Economische Raad

Escape Room op maat – Beat The Box

Casus: Free Record Shop groeide zo hard doordat Hans zelf zijn platen inkocht. Had de ondergang kunnen voorkomen als medezeggenschap een grotere rol had gespeeld. Kunnen de spelers de directie overtuigen om over te stappen naar de cd en zijn de spelers in staat om invloed uit te oefenen in de organisatie?

Wij creerden:

Zoals bij elke escaperoom ervaring werd het scenario geschetst. Een casus van een bedrijf dat door slim ondernemen heel hard groeit. Wat betekend dat voor de medezeggenschap?

De deelnemers, grotendeels onbekenden van elkaar, speelden in groepen Beat The Box. Een unieke ervaring voor iedereen! Met jouw nieuwe groep een samenwerking aangaan. Kijken, luisteren naar elkaar, informatie vergaren, raadsels en puzzels oplossen en niet opgeven. Allemaal elementen die ook tijdens de medezeggenschap nodig zijn!

Heeft u interesse gekregen naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Voor meer informatie klik de link hier!

Bekijk ook deze voorbeelden!

Escaperoom op maat eigen ontwerp

FrieslandCampina

Escape room verhaallijn op maat maken

Wessels Vakbouwers B.V.

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur!

Escape Room op maat | Beat The Box

Event World maakt Escape Rooms op maat en op locatie!

Bumperballen
× Hoe kan ik je helpen?