Escape room op maat

Wessels Vakbouwers B.V. | 50-jarig jubilleum | Beat The Box

Escape Room op maat voor Wessels Vakbouwers B.V. 

Met een Escape Room op maat gemaakt, kon het feest beginnen bij Wessels Vakbouwers B.V.! Het bedrijf viert in 2019 haar 50-jarige jubileum en wil naast een groot evenement een activiteit die mooi aansluit bij de geschiedenis van de organisatie en dat is gelukt!

Met de gepersonaliseerde Beat The Box versie á la Wessels Vakbouwers B.V. is er een onvergetelijke dag van gemaakt. Een combinatie van spanning en samenwerking zorgde voor een uniek bedrijfsuitje.

Escape Room op maat – In het kort

  • Almelo – op locatie
  • 50-jarig bestaan
  • Twee zalen
  • De activiteit duurde ongeveer 75 minuten
  • 200 personen
  • Inclusief instructeurs

 

Escape room verhaallijn op maat maken

Uitgebreide omschrijving Beat The Box | Escape room op maat

Ons spel ‘Beat The Box’ staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en vooral heel veel plezier. Beat The Box biedt een unieke ervaring op iedere gewenste locatie! Bekijk de video voor een goede indruk!

Het spel start als de grote tijdsklok begint te tikken. Elk team van vier t/m zes personen begint bij een box. Samen moeten de teamgenoten de eerste code kraken om de box te openen. Uit de box komen vier koffers met daarop sloten. In elke koffer zitten opdrachten en raadsels om de volgende koffer te openen. Gebruik elkaars kwaliteiten om zo snel mogelijk te zijn.

Bij Beat The Box op maat ontwerpen we een versie speciaal voor jullie organisatie.

We schrijven een verhaallijn waarvan in elke koffer een stukje van terug komt. De spelers worden nieuwsgierig gemaakt en krijgen de indruk dat zíj nodig zijn voor het oplossen van de box.

De opdrachten worden ontworpen op basis van de verhaallijn. De opdrachten ondersteunen het verhaal, waardoor elementen visueel en interactief worden (één plaatje zegt meer dan duizend worden). Doordat de opdrachten op het verhaal zijn afgestemd zijn deelnemers meer betrokken en blijft de boodschap van het verhaal nóg beter hangen.

Ben jij op zoek naar 75 minuten spanning op een leuke manier? Willen jullie de organisatie een persoonlijke boodschap meegeven? Wil jij veel plezier beleven en de samenwerking met je leuke groep vrienden, collega’s, congresdeelnemers of teamgenoten verbeteren?

Twijfel dan niet en ga de nieuwe spannende uitdaging bij ons aan!

Wessels Vakbouwers B.V.

Beat The Box – Escape Room op maat

Casus: Een aannemersbedrijf is in 50 jaar uitgegroeid van een timmerwerkplaats naast het ouderlijk huis tot een gespecialiseerd aannemersbedrijf en marktleider van Nederland. Maar zijn het ook net zulke doorzetters tijdens het spel én kunnen zij het samen waar maken? De spanning zat er goed! 

Wij creëerde een een verhaallijn met daarin de geschiedenis verwerkt voor het bouwbedrijf. Het verhaallijn zorgde voor een bijpassende sfeer tijdens het jubileum!

Heeft u interesse gekregen naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Voor meer informatie klik de link hier!

Bekijk ook deze voorbeelden!

Escape room op maat/op locatie SER congres escape game

Het Sociaal Economisch Raad (SER)

Escaperoom op maat eigen ontwerp

FrieslandCampina

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur!

Escape Room op maat | Beat The Box

Event World maakt Escape Rooms op maat en op locatie! 

Bumperballen
× Hoe kan ik je helpen?