Escape room op maat maken

“Op locatie en in eigen thema”

Escape Room op maat

Een Escape Room op maat, het kan bij Event World! Wil jij als bedrijf een leuk bedrijfsuitje dat in het teken staat van spanning, samenwerking, raadsels oplossen en dan het liefst in het thema van jullie eigen organisatie? Dan is de op maat gemaakte versie van Beat The Box echt iets voor jullie organisatie!

Bij het ontwerpen en maken van een escape room op maat, maakt u de ervaring van een escape room extra speciaal door een eigen verhaallijn toe te voegen met elementen helemaal in stijl van uw bedrijf.

Een op maat gemaakte escape room is niet alleen leuk, maar laat ook spelenderwijs een boodschap overbrengen die beter blijft hangen. Beat The Box is de energieke manier van teambuilding!

Escape Room op maat – In het kort

 • In elke plaats mogelijk
 • De activiteit duurt ongeveer 75 minuten
 • Vanaf 8 personen tot 240 personen tegelijk
 • Inclusief instructeur in stijl van het thema
 • Vanaf € 20,- per persoon
Escaperoom op maat eigen ontwerp laten ontwikkelen

Deze bedrijven gingen u al voor:

Escape Room op maat voor Wessels Vakbouwers B.V. 

Met een Escape Room op maat gemaakt, kon het feest beginnen bij Wessels Vakbouwers B.V.! Het bedrijf viert in 2019 haar 50-jarige jubileum en wil naast een groot evenement een activiteit die mooi aansluit bij de geschiedenis van de organisatie en dat is gelukt!

Met de gepersonaliseerde Beat The Box versie á la Wessels Vakbouwers B.V. is er een onvergetelijke dag van gemaakt. Een combinatie van spanning en samenwerking zorgde voor een uniek bedrijfsuitje.

Escape room verhaallijn op maat maken

Escape Room op maat voor FrieslandCampina

Tijdens de interne ‘WIN WIN’ campagneweek bij FrieslandCampina kon de kers op de taart worden gezet door middel van een Escape Room op maat! Helemaal in teken van de campagneweek werd er een leuk, maar vooral spannend verhaallijn opgesteld. Dit bedrijfsuitje op locatie was de ideale manier om het ‘win win-gevoel’ te ervaren. Het werden drie spannende dagen volop uitdagingen!

Escaperoom op maat eigen ontwerp

Escape Room op maat voor de SER

Een op Escape Room op maat in het thema van ‘Medezeggenschap door en met jongeren’! De Commissie Bevordering Medezeggenschap (CBM) van de Sociaal Economische Raad in Den Haag had de wens om hiervan een leuk bedrijfsuitje te maken en dat is gelukt! Deze Escape Room was onderdeel van het CBM-congres en duurde ongeveer 75 minuten. Het werd een samensmelting van medezeggenschap, betrokken (jonge) congresdeelnemers, nieuwe samenwerkingen, spanning en plezier!

Escape room op maat/op locatie SER congres escape game

Op locatie

Wij komen op alle plaatsen in heel Nederland

Beat The Box kan gespeeld worden bij jullie op locatie, bijvoorbeeld op kantoor of in de (sport)kantine. Het enige wat nodig is zijn (sta)tafels.

Een unieke Escape Room (Beat The Box)

Wij kunnen de boxen geheel op maat voor jullie te maken.

Bij het op maat maken van Beat The Box bespreken we alle mogelijkheden en opties. Leg jullie wensen voor en wij denken met jullie mee en maken voor jullie de offerte met alle informatie en prijzen.

Laat een Beat The Box op maken voor:

 • Een lancering van een product
 • Introductie van de bedrijfsfilosofie voor (nieuwe) collega’s
 • Samenwerkingen te ontketenen na een dag vol vergaderen
 • De jubileum van de onderneming
 • Tijdens de interne teambuildingscampagne
 • Een instructie bij de jaarlijkse (verplichte) opleidingen
 • Kennisoverdacht tijdens een congres

Met Beat The Box op maat wordt de escape-ervaring uniek!

Uitgebreide omschrijving Beat The Box |Escape room op maat

Ons spel ‘Beat The Box’ staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en vooral heel veel plezier. Beat The Box biedt een unieke ervaring op iedere gewenste locatie! Bekijk de video voor een goede indruk!

Het spel start als de grote tijdsklok begint te tikken. Elk team van vier t/m zes personen begint bij een box. Samen moeten de teamgenoten de eerste code kraken om de box te openen. Uit de box komen vier koffers met daarop sloten. In elke koffer zitten opdrachten en raadsels om de volgende koffer te openen. Gebruik elkaars kwaliteiten om zo snel mogelijk te zijn.

Bij Beat The Box op maat ontwerpen we een versie speciaal voor jullie organisatie.

We schrijven een verhaallijn waarvan in elke koffer een stukje van terug komt. De spelers worden nieuwsgierig gemaakt en krijgen de indruk dat zíj nodig zijn voor het oplossen van de box.

De opdrachten worden ontworpen op basis van de verhaallijn. De opdrachten ondersteunen het verhaal, waardoor elementen visueel en interactief worden (één plaatje zegt meer dan duizend worden). Doordat de opdrachten op het verhaal zijn afgestemd zijn deelnemers meer betrokken en blijft de boodschap van het verhaal nóg beter hangen.

Ben jij op zoek naar 75 minuten spanning op een leuke manier? Willen jullie de organisatie een persoonlijke boodschap meegeven? Wil jij veel plezier beleven en de samenwerking met je leuke groep vrienden, collega’s, congresdeelnemers of teamgenoten verbeteren?

Twijfel dan niet en ga de nieuwe spannende uitdaging bij ons aan!

Google recensies

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Onze klanten
RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen
× Hoe kan ik je helpen?