Escaperoom als bedrijfsuitje in Amsterdam

✔ Indoor- en outdooractiviteiten

✔ Mogelijkheden op eigen locatie

✔ Opties voor iedere doelgroep

Ben je op zoek naar een unieke escaperoom als bedrijfsuitje in Amsterdam? Bij Event World begrijpen we het belang van teambuilding en plezier op de werkvloer. Onze escaperooms zijn de perfecte activiteit om als team samen te werken, elkaar beter te leren kennen en gezamenlijk een uitdaging aan te gaan. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Personeelsfeest op locatie | samenwerken

Heb je vragen of wil je een escaperoom boeken? Neem contact op!

Escaperoom op maat op locatie

Teambuilding met een escaperoom als bedrijfsuitje

Een escaperoom als bedrijfsuitje is de ideale manier om met collega’s samen te werken buiten de reguliere werkomgeving. Doordat de escaperoom voor grote groepen is gemaakt, stimuleert die communicatie en samenwerking binnen het team. Tijdens het spel word je uitgedaagd om raadsels op te lossen en binnen de tijd te ontsnappen. Deze ervaring zorgt niet alleen voor een spannende dag, maar versterkt ook de banden tussen collega’s. Bovendien speel je onze escaperoom op een locatie in Amsterdam naar jouw keuze. Als je in jouw bedrijfspand tafels hebt staan, hoef je voor het spel dus geen aparte ruimte te vinden. Dat maakt onze escaperoom het ideale bedrijfsuitje.

Laat ons jouw escape-ervaring verzorgen

Met onze professionele aanpak en aandacht voor detail garanderen we dat de escaperoom op locatie een groot succes wordt. Onze escaperoom is het perfecte bedrijfsuitje om het moreel te verhogen en een onvergetelijke dag te beleven op jouw vestiging in Amsterdam. Boek nu via +316 36 28 21 13 en laat ons activiteitenbedrijf de perfecte escape-ervaring voor jouw team organiseren!

Stel je vraag of ontvang een offerte

× Hoe kan ik je helpen?