Escaperoom voor een grote groep

✔ Indoor- en outdooractiviteiten

✔ Mogelijkheden op eigen locatie

✔ Opties voor iedere doelgroep

Zoek je naar een escaperoom voor een grote groep? Het unieke concept van Event World biedt een spannend avontuur, perfect voor grotere gezelschappen. Wij specialiseren ons in het creëren van meeslepende activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor grote groepen. Onze escaperoom in de vorm van een spel biedt de perfecte balans tussen uitdaging en plezier, waarbij elk teamlid van een grote groep actief betrokken is.

Personeelsfeest op locatie | samenwerken

Heb je vragen of wil je een escaperoom boeken? Neem contact op!

Escaperoom op maat op locatie

De mobiele escaperoom: het spel voor gegarandeerd plezier met een grote groep

Onze mobiele escaperoom voor een grote groep is een revolutionair concept dat het plezier van een escaperoom naar jouw locatie toe brengt. Geschikt voor groepen van elke grootte, biedt ons spel meerdere dozen die elk ontworpen zijn voor 4 tot 6 personen. Dit maakt de escaperoom voor een grote groep niet alleen toegankelijk, maar het maakt het spel ook ongelofelijk meeslepend. Het is de perfecte activiteit voor grotere groepen die samen een unieke ervaring willen delen. Zo is het bijvoorbeeld leuk om de escaperoom als bedrijfsactiviteit te boeken, maar is die ook geschikt voor familiefeesten en verjaardagen. Elke doos bevat dezelfde puzzels en raadsels, waardoor er uiteindelijk ook een winnend team uitkomt. Voor de winnaars verzorgen we uiteraard een leuk prijsje.

Reserveer ons escapespel voor jouw groep

Ons team staat klaar om jou en je groep een onvergetelijke escaperoom-ervaring te bieden. Of het nu gaat om teambuilding, een familie-uitje of gewoon een leuke dag met vrienden, onze escaperoom voor een grote groep is het perfecte spel. Wij bieden onze escaperoom-ervaring voor grote groepen in Utrecht, Rotterdam, Den Haag of waar jij ook wenst aan. Reserveer nu bij ons activiteitenbedrijf via info@event-world.nl en bereid je voor op een avontuur vol puzzels, mysterie en teamwork!

Stel je vraag of ontvang een offerte

× Hoe kan ik je helpen?