Escaperoom op locatie in Amsterdam

”Waar u maar wilt”

Escaperoom op jouw eigen locatie in Amsterdam

De escaperoom van Event World speel je op jouw eigen locatie in Amsterdam met je vrienden, team of afdeling. Het spel duurt ongeveer 75 minuten. Je speelt het vanaf 8 personen en met maximaal 240 personen tegelijk. Bij het spel zitten een spelleider en een prijsje voor de winnaars inbegrepen. Je speelt ons unieke spel al vanaf € 20,- per persoon!

Locatie

Wij komen overal in Amsterdam

Escaperoom op locatie Amsterdam kan gespeeld worden bij jullie op locatie, bijvoorbeeld op kantoor of in de (sport)kantine. Het enige wat nodig is zijn (sta)tafels.

Escaperoom op locatie Amsterdam

De escaperoom die je op jouw eigen locatie in Amsterdam speelt

Met een groot aantal deelnemers kan het lastig zijn om naar een ervaring toe te reizen. Daarom is het zo ideaal dat je onze escaperoom op locatie speelt. Het enige wat je moet hebben op de locatie waarop je onze escaperoom wilt spelen, zijn je eigen tafels. Als je de escaperoom als bedrijfsuitje in Amsterdam wilt inzetten, kun je het dus gewoon in je bedrijfspand spelen.

De opdracht

Een zeer besmettelijk virus is uitgebroken en verspreidt zich over de hele wereld. Jij en je teamgenoten moeten David de onderzoeker helpen de wereld te redden door een medicijn te maken. Zodra de tijd start, begint elk groepje van vier tot en met zes personen bij een box. Jullie moeten de eerste opdracht voltooien om die te openen. Krijg je hem open? Dan krijg je toegang tot vier afgesloten koffers. Die bevatten hints en raadsels om steeds de volgende koffer te openen. Het doel is om dit alles zo snel mogelijk te doen, want als jouw team als eerste het antivirus heeft gemaakt en de eindkluis heeft geopend, zijn jullie de winnaars! Ons activiteitenbedrijf zorgt uiteraard voor een leuk prijsje.

Boek dit spel voor jouw gezelschap

Als jij op je eigen locatie in Amsterdam een escaperoom wilt spelen, is ons spel iets voor jou. Of je de escaperoom nu als bedrijfsactiviteit, familiespel of teambuildingactiviteit gebruikt, met dit concept wordt het zeker een succes. Neem telefonisch contact met ons op via +316 36 28 21 13 om ons unieke spel te reserveren.

Wat een gave activiteit is dit, kan het iedereen aanraden!! 
J.A. Van der Heijden

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?