Escaperoom op locatie in Den Haag

”Waar u maar wilt”

Escaperoom op locatie in Den Haag

Zoek je naar een escaperoom die je op jouw locatie in Den Haag speelt? Event World maakt het mogelijk! Wij brengen de escaperoom-ervaring naar de door jou gekozen locatie in Den Haag. Of het nu gaat om een kantoor, een feestlocatie of zelfs jouw eigen huis, wij zorgen voor een spannende en meeslepende ervaring.

In het kort

  • Escaperoom op jouw locatie in Den Haag
  • Vanaf 8 personen en maximaal 240 tegelijk
  • Inclusief instructeur in stijl van het thema
  • De activiteit duurt ongeveer 75 minuten
  • Vanaf € 20,- per persoon

Locatie

Wij komen overal in Den Haag

Escaperoom op locatie Den Haag kan gespeeld worden bij jullie op locatie, bijvoorbeeld op kantoor of in de (sport)kantine. Het enige wat nodig is zijn (sta)tafels.

Escaperoom op locatie Den Haag

Wij organiseren de escaperoom op locatie bij jou in Den Haag

Een escaperoom op jouw locatie in Den Haag is de ideale keuze voor verschillende evenementen. Of je nu de escaperoom als bedrijfsactiviteit organiseert of een unieke draai aan een verjaardagsfeest wilt geven, onze escaperoom biedt een onvergetelijke ervaring. Ons activiteitenteam zorgt voor alles: van opbouw tot begeleiding, zodat jij je volledig kunt richten op het spel. Met een escaperoom op jouw locatie in Den Haag breng je spanning en avontuur rechtstreeks naar jouw deur. Speel de escaperoom op kantoor in Den Haag, bij je thuis of elders.

 

De opdracht

Er is een pandemie uitgebroken: een besmettelijk virus verspreidt zich over de wereld. Jij en je team moeten onderzoeker David helpen een remedie te vinden. Per vier tot en met zes personen werk je samen aan één box. Om die te openen, moet je al een raadsel oplossen. In de box zitten weer vier koffertjes die op slot zitten. In iedere koffer vind je aanwijzingen om de rest te openen. Wees zo snel als je kan, want het team dat als eerste alle opdrachten voltooit, wint.

Speel dit spannende spel

Wil je de escaperoom op jouw locatie in Den Haag ervaren? Boek dan Beat the Box. Wij ontzorgen je graag door naar je toe te komen en het spel in goede banen te leiden. Neem contact met ons op om onze escaperoom voor je grote gezelschap in Den Haag te reserveren. Boek nu via +316 36 28 21 13 en laat ons de perfecte escape-ervaring creëren!

Wat een gave activiteit is dit, kan het iedereen aanraden!! 
J.A. Van der Heijden

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?