Escaperoom op locatie in Haarlem

”Waar u maar wilt”

Escapebox op jouw locatie in Haarlem

De escapebox van Event World kun je op de door jou gewenste locatie in Haarlem oplossen met jouw team(s). Spanning en plezier zijn gegarandeerd, of je nu met collega’s, vrienden of familie speelt. Wij leiden het spel geheel in thema. Je kunt indien gewenst zelfs aanpassingen laten doen om het spel op jou en je gezelschap af te stemmenIn het kort

  • Escapebox op locatie in Haarlem
  • De activiteit duurt ongeveer 75 minuten
  • Vanaf 8 personen en maximaal 240 tegelijk
  • Inclusief instructeur in stijl van het thema
  • Vanaf € 20,- per persoon

De escapebox speel je op de locatie in Haarlem die jij wenst

Wij komen met ons spel overal. Zo kun je onze escapebox bijvoorbeeld spelen op een locatie in Haarlem die voor alle deelnemers goed bereikbaar is, of op een plek die iets betekent voor jou en je gezelschap. Het enige dat je nodig hebt, zijn tafels om aan te spelen. Dit maakt onze escaperoom geschikt voor grote groepen in Haarlem en omliggende plaatsen.

Locatie

Wij komen overal in Haarlem

Escaperoom op locatie Haarlem kan gespeeld worden bij jullie op locatie, bijvoorbeeld op kantoor of in de (sport)kantine. Het enige wat nodig is zijn (sta)tafels.

Escaperoom op locatie Haarlem

Het spel

Er is een pandemie uitgebroken. Dit betekent dat er een zeer besmettelijk virus de hele wereld over gaat. Help jij David de onderzoeker met het tegenvirus om de wereld te redden?

Ons spel ‘Beat the Box’ is een escapebox die je op elke locatie die je wilt kunt spelen. Het spel gaat op tijd, wij houden die uiteraard bij. Elk team van vier tot en met zes personen begint bij een doos. Om die te openen, moeten jullie een raadsel oplossen. Weten jullie de box te openen, dan vinden jullie vier koffers met sloten. Elke koffer bevat weer aanwijzingen en opdrachten om de andere koffers te openen.

Het team dat als eerste het levensreddende middel heeft gemaakt en als eerste de eindkluis opent, heeft gewonnen!

Het is ook mogelijk om een escapespel op maat te laten maken.

 

Daag jouw vrienden, familie of collega’s uit

Onze escapebox is een ideale escaperoom voor grote groepen die graag op een specifieke locatie in Haarlem willen spelen. Je kunt het spelen op een verjaardag, een bedrijfsfeest of waar je ook wilt. Wij ontzorgen je graag volledig. Heb je interesse in ons spannende spel? Neem dan contact met ons op via info@event-world.nl om het te reserveren.

Wat een gave activiteit is dit, kan het iedereen aanraden!! 
J.A. Van der Heijden

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?