Escaperoom op locatie in Nieuw-Vennep

”Waar u maar wilt”

Escaperoom op locatie Nieuw-Vennep

Escaperoom op locatie Nieuw-Vennep staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en plezier. Een unieke ervaring op iedere gewenste locatie!

Zodra de tijd begint te tikken stroomt de adrenaline door het lichaam en begint de strijd om de box te openen. Welk team lukt het om als eerste de box te openen en de inhoud van de kluis te bemachtigen? 

In het kort

  • Escaperoom op locatie Nieuw-Vennep
  • De activiteit duurt ongeveer 75 minuten.
  • Vanaf 8 personen en maximaal 240 tegelijk
  • Inclusief instructeur in stijl van het thema
  • Vanaf € 20,- per persoon

Locatie

Wij komen overal in Nieuw-Vennep

Escaperoom op locatie Nieuw-Vennep kan gespeeld worden bij jullie op locatie, bijvoorbeeld op kantoor of in de (sport)kantine. Het enige wat nodig is zijn (sta)tafels.

Escaperoom op locatie Nieuw-Vennep

Uitgebreide omschrijving

Er is een pandemie uitgebroken, dit betekent dat er een zeer besmettelijk virus de hele wereld over gaat. Help jij David, de onderzoeker met het tegenvirus, om de wereld te redden?

Ons spel ‘Beat The Box’ staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en vooral heel veel plezier. Beat The Box biedt een unieke ervaring op iedere gewenste locatie!

Het spel start als de grote tijdsklok begint te tikken. Elk team van vier t/m zes personen begint bij een box. Samen moeten de teamgenoten de eerste code kraken om de box te openen. Uit de box komen vier koffers met daarop sloten. In elke koffer zitten opdrachten en raadsels om de volgende koffer te openen. Gebruik elkaars kwaliteiten om zo snel mogelijk te zijn.

Het team dat als eerste het levensreddend middel heeft gemaakt en als eerste de eindkluis weet te openen heeft gewonnen!

Ben jij op zoek naar 75 minuten spanning op een leuke manier? Wil jij met jouw zelf samengestelde team de wereld redden? Wil jij veel plezier beleven en de samenwerking met je leuke groep vrienden, familie, collega’s, klasgenoten en/of teamgenoten verbeteren? Twijfel dan niet en ga de nieuwe spannende uitdaging bij ons aan!

Het is ook mogelijk om de boxen geheel op maat voor jullie te maken.

Wat een gave activiteit is dit, kan het iedereen aanraden!! 
J.A. Van der Heijden

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?