Escaperoom op locatie in Rotterdam

”Waar u maar wilt”

Escaperoom op locatie naar keuze in Rotterdam

Event World biedt een escaperoom aan die je speelt op jouw locatie in Rotterdam. Ons spel is geschikt voor gezelschappen van minimaal 8 en maximaal 240 personen. Onze spelleider begeleidt jou en je gezelschap. Het enige dat je nodig hebt is genoeg tafels voor de teams om aan te spelen. Het duurt ongeveer 75 minuten en je speelt al vanaf € 20,- per persoon.

In het kort

  • Escaperoom op locatie Rotterdam
  • De activiteit duurt ongeveer 75 minuten.
  • Vanaf 8 personen en maximaal 240 tegelijk
  • Inclusief instructeur in stijl van het thema
  • Vanaf € 20,- per persoon

Locatie

Wij komen overal in Rotterdam

Escaperoom op locatie Rotterdam kan gespeeld worden bij jullie op locatie, bijvoorbeeld op kantoor of in de (sport)kantine. Het enige wat nodig is zijn (sta)tafels.

Escaperoom op locatie Rotterdam

De escaperoom voor op jouw locatie in Rotterdam

Als je met een grote groep een escaperoom in Rotterdam wilt spelen, is ons concept de oplossing. Wij komen met onze escaperoom naar jouw locatie waar dan ook in Rotterdam om op een unieke manier je collega’s, vrienden of familie uit te dagen. Doordat je geen ruimte hoeft af te huren om het spel te kunnen spelen, is onze escaperoom het ideale bedrijfsuitje in Rotterdam. Het is uiteraard ook geschikt voor verjaardagen of andere gelegenheden.

 

De opdracht

Een zeer besmettelijk virus is uitgebroken en verspreidt zich over de hele wereld. Jij en je teamgenoten moeten David de onderzoeker helpen de wereld te redden door een medicijn te maken. Zodra de tijd start, begint elk groepje van vier tot en met zes personen bij een box. Jullie moeten de eerste opdracht voltooien om die te openen. Krijg je hem open? Dan krijg je toegang tot vier afgesloten koffers. Die bevatten hints en raadsels om steeds de volgende koffer te openen. Het doel is om dit alles zo snel mogelijk te doen, want als jouw team als eerste het antivirus heeft gemaakt en de eindkluis heeft geopend, zijn jullie de winnaars! Ons activiteitenbedrijf regelt het prijsje, maar je kunt in overleg ook zelf een prijs verzinnen.

Reserveer dit puzzelspel

Ervaar de spanning van een escaperoom op een door jou gekozen locatie in Rotterdam. Onze escaperoom voor grote groepen betekent gegarandeerd meer dan een uur vol spanning, samenwerken en plezier. Neem telefonisch contact met ons op via +316 36 28 21 13 en haal onze escaperoom naar jouw locatie.

Wat een gave activiteit is dit, kan het iedereen aanraden!! 
J.A. Van der Heijden

Kijk ook naar onze andere spectaculaire activiteiten

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?