Eten en drinken op locatie van de activiteit

Wij van Event World willen voor u een totaalconcept aanbieden. Niet alleen de spectaculaire activiteit, maar ook de verkoelende drankjes of de honger stillende maaltijden. Wanneer u aankomt op locatie verzorgen wij de activiteit en de daarbij behorende hapjes en drankjes. Dit om uw dag onvergetelijk te maken! Kijk hieronder naar de mogelijkheden. 

    Eten en drinken bij de activiteit

    Overal in Nederland mogelijk 

    Uw dag wordt onvergetelijk

    Wij regelen alles voor u! 

    Amsterdam

Event World heeft een samenwerking met Paviljoen Aquarius in Amsterdam. Het paviljoen bevindt zich aan het water van Het Nieuwe Meer. Vanaf hier kunt u de flyboarders zien (ook met slecht weer) en vanaf het terras genieten van het uitzicht.

Zo is er de mogelijkheid voor een geheel verzorgd buffet of een lekkere barbecue. Bij het eten is er uiteraard de mogelijk om verschillende dranken toe te voegen. Heeft u alleen interesse in een borrel, dan is dit ook mogelijk. Het soort maaltijd, de locatie en eventueel een thema kan allemaal besproken worden met het Paviljoen.

    Overige locaties

Sporten maakt honger en dorstig, dat begrijpen wij van Event World heel erg goed! Wilt u op locatie van de activiteit lekker kunnen borrelen of barbecuen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In overleg is er heel veel mogelijk! Wij hebben een samenwerking met Lust Culinair genieten, waardoor wij uw activiteit kunnen voorzien van vele lekkernijen. 

Deze lekkernijen kunnen worden verzorgd in de vorm van een lunch, barbecue of hapjes. Deze optie is mogelijk vanaf 20 personen. Wij regelen dat de gewenste vorm van lekkernijen bij uw activiteit aanwezig zijn. Klik op de afbeeldingen hieronder om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden en begin alvast maar met watertanden! 

 

Volledig verzorgd genieten?

Onze spectaculaire activiteiten

Maaltijden en feesten

Contact

info@event-world.nl
+316 36 28 21 13
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar de juiste uitdagingen om de dag compleet te maken? Event World biedt verschillende activiteiten aan!

Maaltijden en feesten

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?