Groepsuitje Bunnik

Omschrijving groepsuitje Bunnik

Een groepsuitje organiseren kan een hele klus zijn, soms zit je met je handen in het haar! Maar dat vinden wij van Event World dus helemaal niet, wij vinden het juist een uitdaging om jullie groepsuitje op rolletjes te laten lopen. Wij hebben verschillende activiteiten voor zowel indoor als outdoor. Daarnaast hebben wij vele enthousiaste instructeurs die er alles aan zullen doen om iedereen net zo enthousiast te maken als dat ze zelf zijn!

Naast deze activiteiten kunnen wij het feest ook voorzien van de benodigde hapjes en drankjes! Kijk op de ‘Eten en drinken‘ pagina voor meer informatie! 

Wij komen op alle plaatsen in heel Nederland! Van Groningen tot Maastricht en van Den Helder tot Middelburg. Mocht u een van de activiteiten bij u thuis willen organiseren, of bij een locatie om de hoek is dat geen probleem. Wij komen met alle materialen en instructeur uw kant op om het hele feestje te voorzien! 

Groepsuitje Bunnik

Groepsuitje Bunnik in het kort 

  • Groepsuitje Bunnik
  • Verschillende activiteiten
  • Overal in Bunnik mogelijk 
  • Vanaf 8 personen
  • Vraag ons naar alle mogelijkheden 
Groepsuitje Bunnik

Onze activiteiten 

Hieronder vind je onze verschillende activiteiten die Event World aanbiedt voor het groepsuitje Bunnik. Bubble voetbal en Archery tag kunnen zowel indoor als outdoor gespeeld worden. Beat the box wordt indoor gespeeld en flyboarden enkel buiten. Neem een kijkje en laat je inspireren! Daarnaast staan wij geheel open voor nieuwe uitdagingen of invullingen van uw groepsuitje. Heeft u een suggestie of wilt u het anders dan wij hier aanbieden, neem contact met ons op! 

Goed contact gehad, organisatie was goed en de uitvoering was excellent! Complimenten en hopelijk tot volgend jaar!
A. Hoseini

Studentenvereniging VUmc

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?