Teamuitje provincie Utrecht

– Verschillende activiteiten voor het gehele team –

 Omschrijving teamuitje provincie Utrecht

Wij van Event World vinden het heel leuk om teamuitjes te organiseren. Deze teamuitjes kunnen in alle vormen en maten georganiseerd worden. Er zijn verschillende activiteiten om het tot een groot succes te maken! Wij bieden Bubble voetbal, Archery Tag, Flyboarden en Beat the box aan. Deze activiteiten zijn stuk voor stuk uitdagend en tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Teamuitje ideeën hebben wij genoeg en in overleg is er heel veel mogelijk.

Bij Bubble voetbal heb je een opgeblazen bal op me je heen waarmee je je tegenstanders omver kan beuken. Dit is een erg ludieke, extreme en uitdagende vorm van voetbal! Bij Archery Tag speel je trefbal met een pijl en boog, stap in de schoenen van Robin Hood en schiet je tegenstanders omver! Flyboarden is een extreme sport waarbij je hoog boven het water vliegt door middel van een harde straal water die naar onder wordt geschoten. Fly, dive and swim like a dolphin! De laatste activiteit is Beat the box, dit is een escape room op locatie. Ontrafel alle raadsels om te ontsnappen. Ben jij de slimste van jullie team?

Om het teamuitje compleet te maken kunt u de activiteiten ook voorzien van hapjes en drankjes. Kijk op de ‘Eten en drinken‘ pagina voor meer informatie.

Wij komen op alle plaatsen in heel Nederland. Wij nemen alle materialen en een instructeur mee om uw teamuitje activiteiten tot een groot succes te maken! Event World staat ook open voor nieuwe ideeën en/of mogelijkheden. Dus schroom niet en neem contact met ons op om uw evenement op maat te laten maken!

 

Teamuitje provincie Utrecht

 Teamuitje provincie Utrecht in het kort

  • Teamuitje provincie Utrecht
  • Overal in provincie Utrecht mogelijk
  • Vanaf 8 personen
  • Verschillende activiteiten
  • Gegarandeerd fun 
Teamuitje provincie Utrecht

Teamuitje provincie Utrecht activiteiten 

Event World heeft verschillende activiteiten om uw teamuitje uitje tot een succes te maken. Hieronder staan de verschillende activiteiten omschreven en afgebeeld. Bubble voetbal en Archery Tag kunnen zowel indoor als outdoor gespeeld worden. Beat the box is voor binnen en kan overal, zelfs bij u op de keukentafel! Flyboarden kan enkel buiten in het water. Klik op de activiteit om meer informatie te zien en neem contact met ons op wanneer u nog met vragen zit. 

Goed contact gehad, organisatie was goed en de uitvoering was excellent! Complimenten en hopelijk tot volgend jaar!
A. Hoseini

Studentenvereniging VUmc

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?