Teambuilding Zeeland

– Om het team sterker te maken –

Omschrijving

Een teamuitje wat tevens helpt aan een goede teambuilding? Dat kan bij Event World! Wat denkt u van Bubble voetbal waarbij er verschillende spellen aan bod komen of Archery Tag waarbij samenwerking essentieel is? De uitjes die wij aanbieden zijn uitdagend, leerzaam en vooral ook gezellig! Naast Bubble voetbal en Archery Tag bieden wij ook Beat the box en Flyboarden aan. Beat the box is een escape room op locatie. De hersens moeten gekraakt worden bij deze activiteit. Flyboarden is een extremere activiteit. Het is een activiteit waarbij je hoog boven het water zal vliegen. Alle activiteiten van Event World zullen bijdragen aan een goede teambuilding. 

Naast deze activiteiten kunnen wij het feest ook voorzien van de benodigde hapjes en drankjes! Kijk op de ‘Eten en drinken‘ pagina voor meer informatie! 

Wij komen op alle plaatsen in heel Nederland. Wij nemen alle materialen en een instructeur mee om uw teambuilding activiteit tot een groot succes te maken! Event World staat ook open voor nieuwe ideeën en/of mogelijkheden. Dus schroom niet en neem contact met ons op om uw evenement op maat te laten maken! 

Teambuilding Zeeland

Teambuilding Zeeland in het kort

  • Teambuilding Zeeland
  • Verschillende activiteiten 
  • Vanaf 8 personen
  • Mogelijk in heel Zeeland
  • Gegarandeerd fun 
  • Neem contact op voor meer info
Teambuilding Zeeland

Teambuilding Zeeland activiteiten

Event World heeft verschillende activiteiten om uw teambuilding uitje tot een succes te maken. Hieronder staan de verschillende activiteiten omschreven en afgebeeld. Bubble voetbal en Archery Tag kunnen zowel indoor als outdoor gespeeld worden. Beat the box is voor binnen en kan overal, zelfs bij u op de keukentafel! Flyboarden kan enkel buiten in het water. Klik op de activiteit om meer informatie te zien en neem contact met ons op wanneer u nog met vragen zit. 

Goed contact gehad, organisatie was goed en de uitvoering was excellent! Complimenten en hopelijk tot volgend jaar!
A. Hoseini

Studentenvereniging VUmc

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?