Vrijgezellenfeest Enschede

– Perfecte activiteiten om de vrijgezel in het middelpunt te zetten – 

Vrijgezellenfeest Enschede

Feesten vinden wij van Event World heel erg leuk om te voorzien van de meest spectaculaire activiteiten, zo ook vrijgezellenfeest Enschede! Wij hebben meerdere activiteiten om jullie vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken. Zo kunnen jullie de vrijgezel omver beuken met bubble voetbal, pijlen op hem/haar afvuren met archery tag, hoog zien vliegen met flyboarden of de hersens laten kraken bij beat the box

Bij de verschillende activiteiten zorgen wij ervoor dat de vrijgezel niet ongeschonden uit de strijd komt. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om de vrijgezel goed voor paal te zetten. Wellicht leuk om de vrijgezel te bestormen met de bubble voetballen? Of de archery tag peilen enkel op de vrijgezel af te vuren? 

Naast deze activiteiten kunnen wij het feest ook voorzien van de benodigde hapjes en drankjes! Kijk op de ‘Eten en drinken‘ pagina voor meer informatie! 

Vrijgezellenfeest Enschede

Dit is het meest asociale potje voetbal ooit! Beuk er op los en scoor vaker dan de tegenstanders. De bubble voetballen van Event World fungeren als echte stootkussen waardoor alles kan zonder dat het pijn zal doen! Beuken, salto’s maken, rollen en vliegen. Bang zijn is geen optie bij deze activiteit! 

Vrijgezellenfeest Enschede

Altijd al eens een Robin Hood willen zijn? Speel achery tag bij ons. De instructeurs van Event World weten gave spelvormen. Speel trefbal met pijl en boog en schiet al je tegenstanders af! 

Vrijgezellenfeest Enschede

De unieke extreme watersport voor iedereen. Gelegen aan De Nieuwe Meer, in Amsterdam. Vlieg hoog als een vogel en spetter in het water als een dolfijn! Deze activiteit is gegarandeerd een adrenaline kick voor iedereen! 

 

 

Vrijgezellenfeest Enschede

Het spel Beat The Box staat in het teken van samenwerking en plezier. Versla met jouw team de vijand en red de wereld! Je krijgt 75 minuten de tijd om met jouw team de raadsels en puzzels op te lossen. Wees sneller dan je tegenstander en win! 

Mogelijk vanaf €20,- per persoon! 

Mogelijk vanaf €20,- per persoon! 

Mogelijk vanaf  €42,50 per persoon! 

Mogelijk vanaf €20,- per persoon! 

Bumperballen

Contact

info@event-world.nl
+316 22 36 47 38
We reageren binnen 24 uur

Activiteiten

Op zoek naar andere uitdagingen? Event World biedt ook andere activiteiten aan!

Bumperballen

Onze klanten

RTL
NPO
COOLCAT
100% NL
Ebay
Creative-Clicks
NMBRS
Marktplaats
ABN
× Hoe kan ik je helpen?